IVECO CR, a.s. Měsíc:   únor-březen  2024
         Vysoké  Mýto                 Týden   od  26.2.  do  1.3. 2024
             
    Pondělí  26.2. Úterý  27.2. Středa  28.2. Čtvrtek  29.2. Pátek  1.3.
       
Polévka I. Hovězí vývar s rýží Slepičí vývar   (1a,9,12) Zeleninový vývar     Ovarová polévka Rychtářská polévka
dne 1 (1a,9,12) se zeleninou a bramborami s drobením    (1a,3,9,12) (1a,9,12) (1a,1d,3,9,12)
           
Polévka II. Šumavská zelnice Dačická polévka Dršťková polévka Kmínová polévka Hrachová polévka
dne 2 (1a,7) (1a,7,9,12) (1a,9,12) se zeleninou a vejci   (1a,3,9) s uzeninou    (1a,9)
             
  II.          
             
           
Tradiční I. Putimské maso    (1a), Vepřové výpečky   (1a), Ženevské kuřecí nudličky Zbojnická Hamburská
menu 1 dušená rýže dušené kyselé zelí, se žampiony a smetanou, hovězí pečeně    (1a,10), vepřová pečeně  (1a,7,9,10),
    houskové knedlíky  (1a,3,7) těstoviny    (1a,3,7) dušená rýže houskové knedlíky   (1a,3,7)
           
Tradiční II. Čevapčiči     (1a,3,7,10) Vepřová játra Vepřové rizoto Karlovarský kotouč  (1a,3), Přírodní
menu 2 s cibulí a hořčicí, na česneku    (1a), se sýrem    (7,9), bramborová kaše   (7) kuřecí řízek    (1a),
  vařené brambory dušená rýže kyselá okurka   šťouchané brambory
           
Tradiční Jáhlový nákyp       Taštičky s povidly, cukrem
menu 3 se švestkami    (3,7)       a strouhankou    (1a,3,7)
           
Balance Zapečené těstoviny Citronový kuskus Sojové maso Gnocchi di patata Těstoviny penne
menu s houbami a vejci   (1a,3,7), (1a,9) Bac-can    (1a,5,6),  s dušenými paprikami s brokolicí a se smetanou
  kyselá okurka   jasmínová rýže (1a,3) (1a,3,7)
           
Tradiční menu Roštěná "Pizzaiola", Krůtí steak s baby Vepřová krkovice Kuře Chop-suey, Kančí kýta s brusinkovou
EXPRESS 1 americké brambory karotkou na medu   (1a,7,12), na zeleném pepři    (1a,7), čínské nudle omáčkou   (1a,7,9,10),
    (1a,7) hranolky bramboráčky    (1a,3,7) (1a,3,5,6,9) bramborové krokety
Tradiční menu Kuřecí plátek Mexický kotlík Hovězí maso se zeleninou Ostré vepřové kari, Smažená treska   (1a,3,4,7),
EXPRESS 2 po jihočesku    (1a,7), z vepřového masa    (1a), a bambusem    (1a,9), opečené brambory vařené brambory
    těstoviny penne    (1a,3) hranolky jasmínová rýže (1a)  
Studené  Obložené vejce    (3,7,9,10), Švýcarský Salát z penne Ledový salát Obložený sýrový
jídlo 2 ks pečiva fazolový salát    (6,7,9), s grilovanými žampiony s tuňákem    (3,7,10), talíř s vejcem    (3,7,10),
      vícezrnné pečivo (1a,3,6) 2 ks pečiva 2 ks pečiva
Doplňkový   Zakysaná smetana Kynuté buchty Makovec   
prodej   s borůvkami    (7) s mákem a tvarohem s citronovou polevou  
      (1a,3,7) (1a,3,7)  
Denní výběr salátů a dresinků.  Vaše připomínky s Vámi rádi projednají
Změna jídelničku vyhrazena! šéfkuchaři pí Zavřelová a p.Pluhár