IVECO CR, a.s. Měsíc:   březen  2023
         Vysoké  Mýto                 Týden   od  27.3.  do  31.3. 2023
             
    Pondělí  27.3. Úterý  28.3. Středa  29.3. Čtvrtek  30.3. Pátek  31.3.
       
Polévka I. Hovězí vývar  Rychtářská polévka Zeleninový vývar   (1a,9,12) Hnědá polévka   (1a,7,9,12) Slepičí vývar    (1a,3,9,12)
  s drobením    (1a,3,9,12) (1a,1d,3,9,12) se smaženým hráškem s praženou krupicí s bylinkovými noky
           
Polévka II. Žampionový krém Fazolová polévka s párkem Ragú polévka Kapustová polévka Bramborová polévka
  (1a,7,9,12) (1,9) (1a,3,7,9) (1a,9,12) na kyselo           (1a,9,12)
             
  II.          
             
           
Hlavní  I. Srbská Hovězí maso  Vepřová pečeně Šťavnatá  Přírodní
jídlo vepřová pečeně    (1a), na pepři   (1a), po budějovicku   (1a,7), hovězí pečeně  (1a,7,9), vepřový řízek    (1a),
  dušená rýže houskové knedlíky  (1a,3,7) těstoviny    (1a,3) houskové knedlíky  (1a,3,7) bramborová kaše
           
Hlavní  II. Smažený karbanátek, Boloňské špagety Čočka na kyselo   (1a), Pražské brambory  (3,7), Kuřecí nudličky     (1a,7)
jídlo vařené brambory (1a,3,7,9,12) uzená krkovice, kyselá okurka na žampionech a pórku,
  (1a,3,7,10)   kyselá okurka   těstoviny    (1a,3)
           
Sladké Alpský knedlík   (1a,3,7) Špaldový biskvit Moravské koláče Perník     (1a,3,7) Nudle s mákem  (1a,3,7)
jídlo s vanilkovým krémem s meruňkami    (1a,3,7) (1a,3,7) s citronovou polevou  
           
Racionální Brokolicová pánev Zelené Curry z čerstvé zeleniny Robi maso Pikantní kroupové rizoto Lázeňská
jídlo s mrkví    (1a,7,9), s květákem, cizrnou po sečuánsku    (1a,6,12), s hříbky, feferonkami a zeleninou, zeleninová směs   (3,7,9),
  těstoviny penne   (1a,3) jasmínová rýže čínské nudle    (1a,3) balkánský sýr    (1a,7,9) vařené brambory
           
Minutkové  Steak z krkovice   (1a,7) Kuřecí plátek Krůtí steak, Krčmářská Hovězí roštěná na roštu, (1a,7)
jídlo/pánev s omáčkou na zeleném pepři   (1,7), s hruškou a hermelínem   (1a,7), fazolky na slanině    (1a), masová směs   (1a,3,7) houbová smetanová omáčka,
    bramborové krokety grenaille smažené hranolky smažené bramboráčky   (1a,3,7) americké brambory
Výběrové Četnická směs   (1a,6,7), Vepřový plátek Plzeňská roštěná   (1a,10), Senegalský Treska po italsku   (4,7),
jídlo smažené hranolky s balsamikovou cibulí   (1a), halušky   (1a,3,7) kuřecí plátek    (1a,9,12) vařené brambory
      opečené brambory         jasmínová rýže  
Studené  Vlašský salát Směs salátů s opečenou      Těstovinový salát Kuřecí nugetky   (1a,3,7) Zeleninový talíř    (1a,3,7,9),
jídlo/výběrové  s rajčaty   (3,7,9,10), slaninou a kuřecími játry  (9,10), s cizrnou a tuňákem na zeleninovém lůžku, chléb
  2 ks pečiva 2 ks pečiva      (1a,3,4) 2 ks pečiva  
Denní výběr salátů a dresinků.  Vaše připomínky s Vámi rádi projednají
Změna jídelničku vyhrazena! vedoucí p. Klát a šéfkuchaři pí Zavřelová a p.Pluhár